top of page

OM MEG

Stine Odden Hagen

Jeg har en Bachelorgrad i spesialpedagogikk, og en videreutdanning i familieterapi. Jeg har over 15 års erfaring med å jobbe med mennesker i sårbare livssituasjoner,  der kommunikasjon og relasjon er de viktigste verktøyene. 

Jeg er i tillegg utdannet yogalærer. Der jobber vi veldig mye med at alle opplevelser "setter seg" i kroppen. Som terapeut er jeg derfor opptatt av å se hele mennesket, også det å lytte til kroppen. Følelser forteller oss hvordan vi har det nå, og hvordan vi møter oss selv og andre. Gjennom terapi vil det være mulig å forstå, og endre, vanskelige og fastlåste følelser.

Jeg vil møte deg der du er, og sammen kan vi fokusere på kommunikasjon, tilknytning og håp.

Det er veldig mange menn som syns det er utfordrende å skulle komme i terapi, og spesielt i parterapi. Tilbakemeldingene jeg får fra klienter er positive, og at de føler seg likestilt i samtalen. 

Hagen-familieterapi er en privat klinikk som tilbyr egenterapi, parterapi, familieterapi, coaching og foreldreveiledning. Jeg har kontor i Arendal, men tilbyr også online terapi via zoom. På den måten kan jeg hjelpe deg, uansett hvor du bor i landet.

 

Jeg har en Instagramkonto @stinehagenfamilieterapi. Der deler jeg poster om ulike temaer innen parforhold, samliv, familierelasjoner, følelser og andre aktuelle temaer og problemstillinger. Jeg syns det er flott at terapi, både individuell og parterapi, har får stort og bredt fokus. Dette kan gjøre det lettere å søke hjelp når det er behov for det.

Når du skal velge terapeut er det viktig at kjemien føles riktig for deg. Ta gjerne kontakt med meg for en samtale i forhold til hva jeg kan hjelpe deg med, og for å sjekke om jeg føles riktig for deg. 

Om meg: About Me
Om meg: HTML-innebygging

I 2023 ble jeg nominert til årets ildsjel i HER AWARDS. Jeg kom ikke videre til finalen, men jeg er veldig stolt og takknemlig for å ha blitt nominert. 

Meld meg på nyhetsbrev!

bottom of page