765CC542-B61D-486A-8D7B-310755D14DA1.jpeg

OM MEG

Stine Odden Hagen

Jeg har en Bachelorgrad i spesialpedagogikk, og en videreutdanning i familieterapi. Jeg har over 10 års erfaring med å jobbe med mennesker, der kommunikasjon og relasjon er viktig.

Jeg er i tillegg utdannet yogalærer. Der jobber vi veldig mye med at alle opplevelser "setter seg" i kroppen. Som terapeut er jeg derfor opptatt av å se hele mennesket, også det å lytte til kroppen. Følelser forteller oss hvordan vi har det nå, og hvordan vi møter oss selv og andre. Gjennom terapi vil det være mulig å forstå, og endre, vanskelige og fastlåste følelser.

Jeg vil møte deg der du er, og sammen kan vi fokusere på kommunikasjon, tilknytning og håp.

Hagen-familieterapi er en privat klinikk som tilbyr egenterapi, parterapi og familieterapi. Jeg har kontor i Arendal, men tilbyr også online terapi via zoom. På den måten kan jeg hjelpe deg, uansett hvor du bor i landet.


Jeg har en Instagramkonto @hagen_familieterapi. Der deler jeg poster om ulike temaer innen parforhold, samliv, familierelasjoner, følelser og andre aktuelle temaer og problemstillinger. Jeg syns det er flott at terapi, både individuell og parterapi, har får stort og bredt fokus. Dette kan gjøre det å søke hjelp når det er behov for det.