top of page

Mine Tjenester

Dette kan jeg hjelpe deg med!

Blonde woman listening to her therapist at therapy session.jpg

Egenterapi

Dette er egentid til å jobbe med deg selv. Vi skaper et trygt sted der du kan snakke om det du måtte ønske. Du får muligheten til å utforske deg selv, i trygge omgivelser.

Det kan handle om et ønske om en personlig utvikling, psykiske utfordringer, stress, karriere, lav sexlyst eller helt andre ting. Dette er ditt fristed til å snakke om det du ønsker, og har behov for.

Det kan være ryggsekken din er full av ting som er vanskelig å bære alene. Individuell terapi handler om rydde ut av ryggsekken din, og bearbeide det som måtte være der. Slik at veien din videre blir lettere. 


Sammen kan vi jobbe med egenomsorg, følelser, mestringsstrategier og kommunikasjon. Vi kan jobbe med din historie, og hvilken påvirkning den har på deg i dag.  Vi kan jobbe med det å sette grenser, og hvordan du kan kommunisere det ut på en tydelig måte. 

Parterapi 

Veldig mange tenker at parforholdet er over når de begynner å gå i parterapi. Det er feil!

Det er veldig bra og nyttig å investere i parforholdet. Det er lettere å skulle lime en liten sprekk, enn å vente til glasset går i tusen knas for å så prøve å lime det sammen. I parterapi vil vi jobbe med å bedre kommunikasjonen mellom dere, løse opp i konflikter og misforståelser, og finne en felles forståelse av parforholdet.

Er du en av dem som syns det er dyrt å gå i parterapi?

Til deg vil jeg si at det er veldig mye billigere enn et samlivsbrudd. Vi bruker penger på å holde ting ved like. Tannlegen en gang i året, bilen er på EU-kontroll hvert andre år og vedlikehold av hjemmet vårt er eksempler på ting vi investerer tid og penger i.

Det er også smart å investere litt tid og penger i parforholdet ditt.

 

Det kan være nyttig å oppsøke parterapi tidlig i parforholdet fordi det vil være forebyggende på konflikter og problemer.

Det kan også være nyttig når et par får det første barn, ved akutt eller langvarig sykdom, når store barn flytter hjemmefra. Dette er risikofaktorer i et parforhold.

Unhappy couple talking at therapy session in therapists office.jpg
Woman with problem and supporting counselor during therapy session.jpg
Woman with problem and supporting counselor during therapy session.jpg

Coaching for kvinner.

Du kan bli en bedre utgave av deg selv. 

Siden det ikke er ikke mulig å forandre andre mennesker, er det eneste mennesket du kan forandre deg selv.

Vi skal sammen jobbe med kommunikasjon, og måten du kommuniserer på. Jeg kan hjelpe deg med verktøy, som kan gjøre det lettere for deg å formidle behovene du har på en mer positivt ladet måte. Jeg kan hjelpe deg med verktøy til å for å formidle en klage uten at det oppleves som kritikk.


Du vil jobbe med deg selv, og bli mer bevisst på egne mønster og triggere. Dette vil du ta med deg inn i andre deler av livet ditt, som jobb, parforhold, foreldrerollen eller andre relasjoner, og kanskje vil det gjøre en positiv endring for flere?

 

Du vil oppleve større tro på deg selv, og stå tryggere i valg og avgjørelser. Du vil bli mer bevisst på hvordan du snakker til deg selv, hvilke situasjoner du opplever stress, hvordan du skal kjenne igjen negativt stress. 

 

Sammen skal vi utvikle potensialet ditt.
DU er verdt det!

Når to blir tre.
Småbarnsforeldre.

Det er en omveltning for parforholdet å få barn. Et lite menneske kommer, som skal inkluderes i samlivet. Dette tar ofte litt tid. Både å bli kjent med barnet, og det å finne sin nye rolle i familien. Når et par får sitt første barn vil det være påkjenninger som er helt naturlig å kjenne på. Småbarnstiden er en veldig sårbar tid.

Dette er et tilbud til par som akkurat har blitt foreldre. Det er et pakketilbud som inkluderer 3 samtaler på 60 minutter per samtale. Jeg tilbyr online konsultasjoner, sånn at dere kan ha samtalene hjemme og når det passer for dere. Dette var noe jeg selv kunne hatt behov for når jeg ble mamma første gang.

 

Den største og beste gaven to foreldre kan gi sitt barn, er et kjærlig parforhold. De fleste foreldre opplever stress, søvnmangel og mindre romantikk og sex i rollen som foreldre. Det kan derfor være lurt å legge en ekstra innsats i parforholdet i denne krevende tiden. Dette kan hjelpe dere til å navigere gjennom alle disse påkjenningene sammen.

 

Det som er det viktigste er hvordan dere selv tenker om parforholdet. Vi vil derfor snakke om hva dere trenger for å være et godt par, og hvilken kjærlighetsdrøm dere har.

 

De aller fleste par krangler, og da kanskje spesielt når de er trøtte og stresset. Det er som er viktig er hvordan dere krangler. Vi vil snakke om hvordan det er mulig å krangle på en respektfull og hensynsfull måte. På denne måten vil det bli konstruktivt i stedet for destruktiv. Noe som igjen gjør det enklere å navigere mellom skjærene i kjærlighetssjøen.

 

Den seksuelle relasjonen endrer seg ofte etter at barnet blir født.

Kvinner kan oppleve at sexlysten blir mindre. Det skjer store forandringer i kvinnekroppen i løpet av en graviditet, fødsel og tiden etter barnet er kommet. Hormoner og amming kan påvirke sexlysten, det kan også stress og søvnmangel.

Menn blir ikke i like stor grad påvirket, noe som kan føre til en skjevhet i den seksuelle relasjonen i parforholdet etter at det kommer et barn. Denne skjevheten er det viktig å snakke om.

Det er veldig vanskelig å forestille seg hvordan småbarns livet vil bli før man opplever det. Nybakte foreldre føler de suser gjennom en storm, og leter etter fortøyningspunktet.

 

Jeg kan hjelpe dere å finne de ulike fortøyningspunktene.

Image by Christin Noelle
Portrait of family having fun in the living room..jpg

Familieterapi

I familieterapi vil vi jobbe med familiedynamikken. Jeg vil lage plass slik at alle får en stemme inn i rommet, og være opptatt av at alle tanker og følelser kommer fram.

Vi vil jobbe med å bedre kommunikasjonen i familien, løse opp i konflikter og misforståelser, og finne en felles forståelse av familien.

 

Når det oppstår kriser og problemer, er kommunikasjonen det første som bryter sammen. Vi blir ofte mer opptatt av vår egen forklaring, og forsvare oss selv, heller enn å lytte og forstå den andre, ved uenigheter.

Familier kan få hjelp til å komme seg ut av, og endre disse negative mønstrene. Målet er å tilrettelegge slik at de nære relasjonene skal forstå hverandre bedre. Dette vil igjen skape muligheter for en positiv endring i familien.

 

Det kan være konflikter og misforståelser mellom voksne barn og foreldre. Det kan være et behov for å snakke om familiehistorier og hemmeligheter som påvirker relasjonene.

Det kan være skilsmisse, og nye kjærester. Samlivsbrudd og konflikter, før og etter bruddet. Det kan komme nye søsken hos en eller begge foreldrene. Det kan være akutt eller langvarig sykdom, både hos de voksne, eller barn. Dødsfall eller andre kriser i familien.

JEG TROR TERAPI ER BRA FOR ALLE. HOPP I DET, BESTILL EN TIME.
bottom of page