top of page

La oss 

bli bedre sammen

Velkommen til "Bli bedre sammen" - et nettkurs skapt spesielt for oss som ønsker å utforske og utvikle oss sammen.

Jeg forstår at et parforhold kan være utfordrende, og at vi kan møte på ulike hindringer underveis. Derfor har jeg utviklet dette kurset basert på min erfaring med å hjelpe par i lignende situasjoner.

Jeg ønsker å vise dere veien til å bli en enda bedre versjon av dere selv som et par. Jeg har identifisert de vanligste utfordringene som kan oppstå, og jeg er her for å guide dere gjennom dem.

Jeg tror at dette kurset vil være den beste investeringen man kan gjøre for vårt parforhold og vår fremtid. La oss sammen styrke kommunikasjonen vår, takle vanskelige situasjoner og bygge en dypere forbindelse.

La oss gjøre vårt parforhold til en prioritet og oppnå en mer harmonisk og kjærlighetsfylt tilværelse. Bli med meg på denne transformative reisen og oppdag det fulle potensialet i ditt parforhold!

Noe av det du vil lære på kurset
Kommunikasjon
Diskuter smartere
Kjærlighetens 5 språk
Nærhet og sex

Lær effektive kommunikasjonsverktøy og teknikker for å forbedre samtaler og forståelse. Utforsk hvordan man kan uttrykke følelser og behov på en konstruktiv måte. Oppdag metoder for å lytte aktivt og vise empati overfor partneren.

Få innsikt i konstruktive måter å diskutere og løse problemer på. Lær strategier for å unngå kommunikasjonsfallgruver og konflikteskalering. Oppdag hvordan man kan finne kompromisser og finne felles løsninger.

Utforsk de forskjellige måtene kjærlighet kan uttrykkes på og oppdag hvilket språk som passer best for dere som par.

Lær hvordan man kan identifisere og møte hverandres kjærlighetsbehov.

Oppdag hvordan man kan styrke båndet og skape dypere intimitet gjennom kjærlighetsspråket.

Utforsk betydningen av nærhet og intimitet i et parforhold.

Lær hvordan man kan skape et trygt og åpent rom for å snakke om seksualitet og ønsker.

Oppdag måter å opprettholde og forbedre den fysiske intimiteten mellom dere.

Hvorfor burde man investere i
forholdet?

Å investere i parforholdet er avgjørende for langvarig lykke og tilfredshet sammen. Gjennom å prioritere kommunikasjon, vekst, tillit og felles mål, legger dere grunnlaget for et sterkt og harmonisk forhold. Ved å ta aktivt valg om å investere tid, energi og engasjement i parforholdet, åpner dere døren til et partnerskap som er preget av økt forståelse, dypere forbindelse og en trygg og kjærlighetsfylt fremtid.

Dere kan sette dere opp på programmet under eller kontakte meg for en uforpliktende prat.

Ta en titt på programmet

Ta en titt på hva programmet har å by på. Her kan du bli kjent med hver modul og forberede deg mentalt til neste modul.

Er dere klare?

En unik mulighet for par til å styrke båndene, øke forståelsen og utvikle en dypere forbindelse. Dette kurset er skapt for å hjelpe dere å navigere gjennom ulike aspekter av parforholdet på en positiv og konstruktiv måte. Lær verktøy for kommunikasjon, samarbeid og forståelse som kan bidra til å skape et mer harmonisk og givende forhold. Utforsk en reise mot økt intimitet og velvære sammen. Er dere klare til å investere i deres forhold?  Klikk på knappen nedenfor for å melde dere på kurset 'Bedre sammen' og ta det første skrittet mot en dypere forbindelse.

Anbefaling

Etter å ha vært separert i lang tid, hang ekteskapet over kanten av et stup i et tau som var i ferd med å ryke.. Kjærligheten var der fremdeles, men vi hadde begge mistet håpet om at «oss» kunne reddes.. Men så møtte vi Stine og sammen har vi jobbet oss gjennom kurset «Bedre sammen» i tillegg til mange samtaler med Stine. Sakte men sikkert begynte håpet og vokse, og selv om vi trodde vi kjente hverandre 100%, har vi nå blitt kjent med hverandre på nytt! Stine har gitt oss verktøyene til å lære oss blant annet om kommunikasjon og det at man ER TO individer- og hvordan vi «møter» hverandre i både prat og forskjellige behov. Til tross for mange år sammen, har vi har fått en ny gnist og vi kan prate sammen i timesvis uten skjerm, vi fniser og ler og har det kjempe fint ❤️ Det har vært mange tøffe men absolutt nødvendige og viktige moduler og vi har bestemt oss for at vi IKKE skal skilles ❤️ Vi anbefaler virkelig dette kurset!! Tusen takk! ❤️

bottom of page