top of page

Behold hverdags romantikken i parforholdet!

I begynnelsen av forholdet bobler begge over av forelskelse. Etterhvert som tiden går kommer hverdagen, og mange par opplever å ta hverandre litt for gitt. Romantikken forsvinner.


Det er hverdager det er flest av, derfor kan det være lurt å øke bevisstheten på hverandre og på parforholdet her. Det er også lurt å senke forventningene om hvordan et parforhold skal være. Mange kan ha en opplevelse av at alle andre parforhold er så mye bedre. Det er lett å sammenligne seg med andres liv. Det er viktig å huske at vi ser bare deler av andres liv, den delen som andre ønsker vi skal se og det er stort sett det beste vi ønsker å vise.


De aller fleste parforhold har noe de irriterer seg over hos hverandre. Det er helt greit, for de fleste har noe som er positivt også. For å bevare hverdags romantikken er det viktig å fokusere på det som er positivt, og gjøre mer av det.


Det er ikke mye som skal til!
Jeg hjelper dere

Jeg har hjulpet mange par til et bedre samliv.

Hos meg vil dere bli møtt med trygge rammer, og et fokus på hele mennesket. Dere er eksperten i livet deres, men jeg kan hjelpe dere med litt nye tanker, vinklinger og verktøy som du kan bruke. Jeg kan hjelpe dere å bli mer bevisst på hva deres parforhold trenger for at det skal bli bedre.


Jeg heter Stine, og jeg har over 15 års erfaring med å jobbe med mennesker i sårbare livssituasjoner,  der kommunikasjon og relasjon er de viktigste verktøyene. 


​​Jeg er i tillegg utdannet yogalærer. Der jobber vi veldig mye med at alle opplevelser "setter seg" i kroppen. Som terapeut er jeg derfor opptatt av å se hele mennesket, også det å lytte til kroppen. Følelser forteller oss hvordan vi har det nå, og hvordan vi møter oss selv og andre. Gjennom terapi vil det være mulig å forstå, og endre, vanskelige og fastlåste følelser.

Jeg vil møte deg der du er, og sammen kan vi fokusere på kommunikasjon, tilknytning og håp.

​ Jeg har kontor i Arendal, men tilbyr også online terapi via zoom. På den måten kan jeg hjelpe deg, uansett hvor du bor i landet.
 

Kjærlighetsboksen


Jeg har laget et verktøy som kan hjelpe dere til mer romantikk i hverdagen. Kjærlighetsboksen består av 52 magiske kort, som er laget ut fra verktøy som jeg vet kan skape gode vaner og gjøre dere bedre sammen.


Dere vil begge føle dere mer sett og møtt, dere vil øke spenningen og nærheten mellom dere når dere bruker kortene jevnlig!
 

Kjærlighetstips.


Snakk pent til hverandre, og husk å si takk.

Dette er vanlig høflighet, og noe vi ofte er opptatt av i andre sammenhenger. Ofte er det en viktig del av barneoppdragelsen. Samtidig er dette noe som også glemmes i parforhold. Har du husket å takke partneren din for noe i dag?


Le sammen

En god latter kan forlenge parforholdet. Kvinner ler mer enn menn, men mannen har en mer smittsom latter. Par som ler mye sammen føler seg tryggere på hverandre, og nærmere hverandre.


Send en fin melding, skriv en lapp med noen fine ord eller skriv et kort med fine tanker og ord.

Husk at det ikke er mulig å forandre andre mennesker. Det eneste mennesket vi kan forandre er oss selv. Dersom du ønsker mer hverdagsromantikk i parforholdet kan det derfor være lurt å være den som begynner å gi. Når du begynner så vil ofte partneren din følge etter.


 

Trekk et kort, og gjør dere klare til å skape magi sammen!


14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page